Bez barviv, glutamanů i konzervantů
Na českém trhu je nová řada ingrediencí Knorr Professional vyvinutých ve spolupráci se světovými kuchaři pro zkušené, náročné a kreativní kuchaře.
Jsou profesionální ingredience určené pro zkušené a náročné kuchaře, autory výjimečných á la minute omáček a šťáv. Redukce mají mnohostranné použití. Dodávají autentickou chuť a barvu pečeného masa a potřebnou konzistenci. Nespornou výhodou redukcí je vyvážený obsah soli. Forma měkkých past se navíc dokonale rozpouští v pokrmu. Redukce Knorr Professional jsou přírodní ingrediencí, neobsahují lepek, ani přidaný glutaman sodný, neobsahují konzervanty ani umělá barviva a mají proto kratší expirační dobu.
Vynikající kvalita a hrubozrnná struktura marinád umožňuje marinování masa na sucho bez oleje nebo klasickou cestou. Lze je použít nejen pro úpravu masa, ale i zeleniny, brambor a podobně. Marinády se skládají pouze z ingrediencí vysoké kvality, velkých kousků koření a u většiny výrobků z bylinek. Všestranné využití při grilování, rožnění, pečení či při přípravě v konvektomatu. Marinády se skládají z různých druhů koření a bylinek dle každého typu masa a ryb: na hovězí, kuřecí, vepřové a ryby.
Profesionální pasty vyvinuté exkluzivně pro profesionální kuchaře z aromatických bylinek, hub a zeleniny, které vynikají svou intenzivní a koncentrovanou chutí díky vysoké kvalitě surovin a jedinečným recepturám. S rostlinným olejem a solí. Bez konzervantů a bez umělých barviv. Suroviny jsou zpracovány ihned po sklizni, což zaručuje jejich vysokou kvalitu. Výhodou Primerby Knorr je dlouhá trvanlivost v porovnání s čerstvými bylinkami a zeleninou, které rychle usychají, ztrácí vůni a barvu.