Cuvèe Sensorium – první šampaňské v porcelánové láhvi
S polečnost Cuvèe Sensorium uvedla koncem roku oficiálně na trh světovou novinku – první šampaňské v šestilitrové porcelánové láhvi chráněné mezinárodním patentem. S novinkou se znalci a vybraní novináři poprvé seznámili v prestižní pařížské restauraci Hotel Plaza Athénée světově uznávaného kuchaře Alaina Ducasse. Champagne Cuvée sensorium je impozantní symbiózou, která vzdává hold uměleckým řemeslům na nejvyšší úrovni a spojuje je v dosud nevídané formě. Umění se zde setkává s tradiční výrobou prémiového šampaňského a porcelánu. Porcelánová láhev, kterou lze považovat za první vůbec, která kdy byla naplněna šampaňským, byla vyvinuta ve spolupráci s německou porcelánkou Reichenbach. Bílý porcelán je dekorován 24karátovým zlatem a vytváří autentický rámec pro prémiové šampaňské. Pro tento unikátní projekt byl jako partner zvolen tradiční renomovaný rodinný šampaňský dům Edouard Brun, zaručující maximální kvalitu. Jako dekorace byl zvolen výtvarný motiv jednoho z nejpopulárnějších soudobých výtvarných umělců pop artu Jamese Rizziho. První limitovaná edice Champagne Cuvèe Sensorium Brut Premier Cru a Grand Cru je v nabídce od listopadu a svou výjimečností potěší gurmety, estéty a milovníky umění zároveň. Sestává z šestilitrové láhve jako Art Edition Jamese Rizziho (Grand Cru) a láhve v klasickém designu (Premier Cru). Uvedení láhve o objemu 0,75l na trh je plánováno v polovině roku 2020.