Holešovické Výstaviště bude v únoru patřit příznivcům gastronomie, hotelnictví a cestování

Již 12. ročník tradičního veletrhu TOP GASTRO & HOTEL se na pražském holešovickém Výstavišti představí návštěvníkům v termínu 15. – 18. února 2018. Tato gastronomická událost je u nás jednou z nejatraktivnějších akcí ve svém oboru, což dokazují statistiky z minulého roku, kdy se účastnilo více než 184 vystavovatelů z 19 států.

Veletrh gastronomie TOP GASTRO & HOTEL je tradičně inspirací pro modernizaci a vybavení hotelů, jiných ubytovacích a stravovacích zařízení. Nejen odborným návštěvníkům se představí vystavovatelé nabízející novinky ve vybavení do gastroprovozů jako například firmy Gastrotechno Group, s.r.o.; TeS, spol. s r.o. Chotěboř; RETIGO s.r.o.; Amerex Trade s.r.o.; ABNER a.s.; GASTROART CZ, spol. s r.o..

Hoteliéři zde naleznou inspiraci pro obnovu či vybavení restaurací a hotelů například u firem INPHA a.s.; BUKOTEC s.r.o. – gastronabytek24.cz; VECTOR INTERNATIONAL spol. s r.o.; Ille service spol. s r.o.; PAPILLONS a.s.; atd.

Ucelenou nabídku doplní firmy zabývající se pokladními systémy a elektronickými vychytávkami pro chod gastroprovozů, hotelů a restaurací, např.: AWIS Holding, a.s.; DnešníOběd cz, s.r.o.; HOTELTIME SOLUTIONS a.s..

Budoucnost patří kvalitním službám! Jedno z nejaktuálnějších témat v současné době nese název odborná konference HORECA, která je připravená pod taktovkou redakce časopisu pro profesionály v hotelnictví a gastronomii – Gastro&Hotel profi revue, organizátora veletrhu Incheba Expo Praha a za podpory společnosti 100proGastro. O své zkušenosti na téma kvalita v segmentu HORECA, ochrana osobních údajů, kam směřuje on-line marketing, GASTRO KAIZEN – desatero úspěšného managera, jak vychovat kvalitní personál nebo o problematice sdílené ekonomiky (AirBnB) se podělí zkušení lektoři a osobnosti z oblasti gastronomie a hotelnictví.

Ke gastronomickému veletrhu patří především ochutnávky exotických a nevšedních pokrmů a degustace dobrého jídla i pití. To vše veletrh TOP GASTRO & HOTEL 2018 návštěvníkům přináší. Své chuťové pohárky návštěvníci mohou připravit na degustaci šnečích specialit, avokádové harmonie z mexické kuchyně, řeckých specialit z panenské přírody řeckých ostrovů apod.. Pro mlsné jazýčky pak bude velkým lákadlem degustace čokolády spojená s přednáškou o historii a výrobě čokolády, výroba pralinek, marcipánová dílnička, čokoládová řeka, čokoládové šaty – to vše v expozici Muzea čokolády a marcipánu Tábor.

Celá atmosféra bude podkreslena bohatým doprovodným programem. Zapojit se mohou hosté do školy vyřezávání ovoce a zeleniny pod taktovkou mistrů v tomto oboru nebo fandit profesionálům v barmanských show, které pořádá partner veletrhu, Česká barmanská asociace.

IMG_10115