Ještě větší zážitek z jídla pro vaše hosty – online webinář

Nadcházející webinář pod taktovkou společnosti RATIONAL opět představí výběr vynikajících přednášejících, kteří se budou zabývat palčivými tématy gastronomie a pohostinství dneška i zítřka. Důraz bude kladen na téma kombinace a organizace restaurace a kuchyně pro rozvážkovou službu a zároveň nabídku jídel pro hosty přímo v restauraci, koneckonců pandemie jen umocnila trend, že již není možné mezi oběma oblastmi kreslit přísnou dělicí čáru.

Peter Backman, renomovaný konzultant v oblasti gastronomie, upozorní na současné výzvy rozvážkového servisu z restaurací a obchodů z globálního hlediska a poskytne výhled na to, co lze očekávat v příštích letech. Matthias Schneider, gastropodnikatel a zakladatel CloudEatery, nás  provede svou vizí současného řešení v pohostinství, přičemž se zaměří na to, jak jeho tým přináší skvělý zážitek z jídla a kvalitu v novém hybridním konceptu, který kombinuje catering, “casual dining” a donášku jídla. Stálicí online webinářů je také Stephan Leuschner, odborník společnosti RATIONAL na segment ghost kitchen s více než 20 lety zkušeností v oblasti gastronomie, mimo
jiné jako executive chef. Podělí se o své zkušenosti s optimálním nastavením kuchyně, jak minimalizovat ztráty a plýtvání jídlem a zefektivnit a optimalizovat pracovní postupy. V neposlední řádě se webináře zúčastní také Nigel Bell, CEO společnosti Adande Refrigeration Ltd., který do debaty přinese téma inovativního chlazení a bude diskutovat o jeho řešeních pro boj s plýtváním potravinami pomocí nejnovějších technologií.

Webinář bude probíhat v anglickém jazyce 06.04.2022 od 14:00. Registrovat se můžete zdarma na
stránkách rational-online.com/ghost-kitchen-talk. Pokud jste zmeškali webinář číslo 6, jednoduše
získáte také jeho nahrávku.

Foto: Rational