Restaurace Czechhouse Grill & Rotisserie uvádí nový koncept pátečních večerů
Ve vlajkové restauraci hotelu Hilton Prague CzecHouse Grill & Rotisserie byl zahájen jedinečný a inovativní koncept pátečních večerů Burgers & Bubbles. Každý pátek si tak mohou hosté vychutnat kombinaci šťavnatých hamburgerů a Prosecca či šampaňského. Cena balíčků, které zahrnují hamburger dle výběru hosta, jednu z příloh a skleničku Prosecca začíná na 450 Kč.
Franco Luise, šéfkuchař hotelu Hilton Prague, který se svým týmem za tímto konceptem stojí, vysvětluje: „Nechali jsme se inspirovat našimi hosty, kterým slibujeme nezapomenutelné kulinářské zážitky. Jsme experty nejen na steaky, ale milujeme i šťavnaté burgery. Proto jsme přišli s nápadem kulinářské cesty plné zážitků. Kromě jedinečných burgerů je součástí zážitku také nezapomenutelný servis. Vedle unikátního burgeru „Corked Classic” a „Boom Chica Bao Bao” inspirovaného asijskou kuchyní na jídelním lístku najdete i vegetariánský burger se sýrem halloumi příhodně pojmenovaný „Hallou – is it – mi – you’re looking for“. Je to o lahodných burgerech s osobností. Každý z nich je tvůrčím způsobem prezentován tak, aby zanechal nezapomenutelný zážitek jak chuťový, tak vizuální.
Signaturním burgerem je „Corked Classic“ se 180 g prémiového hovězího masa, křupavou slaninou, karamelizovanou červenou cibulkou, nakládanou okurkou, pečeným rajčetem, ledovým salátem, kajenskou směsí koření namíchanou v CzecHouse, majonézou a sýrem Gruyère v sezamové housce. Aby byl zážitek kompletní i po vizuální stránce, burger je servírován v dřevěné truhle naplněné korky od šampaňského. To je však jen začátek. Každý burger má svou vlastní osobnost a je podáván s různými překvapivými rekvizitami. Zatímco „Crunchy CzecHouse Chicken“ je podáván na košíku ve tvaru slepice, „Salmon with a Sparkle” dokazuje, že nejen šampaňské, ale i burgery mohou jiskřit, je totiž servírován se zapálenou prskavkou.
Celý vizuální aspekt hraje u tohoto konceptu důležitou roli. Interaktivní páteční jídelní lístek je prezentován v korkové krabici se skleničkami na šampaňské a příbory. Menu slouží jako podrobný průvodce nezapomenutelnou páteční nocí a krok po kroku hosta provází celým procesem výběru. Prvním krokem je výběr šumivého vína, tedy zda si dáte skelničku či láhev Prosecca nebo šampaňského. Druhým krokem je výběr ze sedmi burgerů, další pak výběr přílohy.
Posledním krokem je možnost přidání dezertu za doplatek 90 korun. Na výběr je „Champagne Sorbet Shower“ a „Brownie Bonanza“. Druhý dezert sestává z čokoládových a citronových brownies s doplňky a omáčkami prezentovanými tak, aby si host mohl sám vytvořit osobitý dezert téměř jako umělecké dílo.
„Naším cílem je vzít hosty na cestu plnou kulinářských zážitků a objevů. Jelikož jak burgery, tak Prosecco a šampaňské patří k neodmyslitelným prvkům dobré oslavy a zároveň ztělesňují vše, čím jsme, stanou se tak perfektní kulisou pro páteční večer. Celý zážitek je také doprovázen živou hudbou. Věříme, že díky tomuto zážitkovému konceptu se z naší restaurace stane opravdový pražský páteční hotspot,“ dodává Franco Luise.