Restaurace Vapiano otevírá druhou pobočku v Praze

Vapiano otevírá druhou pobočku v Praze, a to v nové části obchodního centra Chodov. Hosty tu čekají dvě stylová podlaží, 200 míst na sezení, dětská hernička, v létě zahrádka a po celý rok hlavně pasta – domácí a čerstvá. Jedním z hlavních důvodů, proč se do Vapiano lidi vracejí, jsou těstoviny. Dejte si exkurzi po prostoru restaurace a v místní manufaktuře uvidíte, jak tady od základu vznikají. Těsto z vody a semolinové mouky z tvrdé pšenice nebo z celozrnné špaldové mouky zpracovává obrovský stroj do různých tvarů. Na vás už je pak volba, kterou jen před několika hodinami vyrobenou verzi zvolíte. Mezinárodní síť restaurací se specializací na italskou kuchyni vznikla v roce 2002 v Hamburku. Svým inovativním konceptem „Fresh Casual Dining“ tehdy značka odstartovala novou kategorii gastronomických služeb. Dnes má 191 restaurací ve 32 zemích na 5 kontinentech.