Základní ABC kurz výroby a zpracování zmrzliny

Jistě vás nepřekvapí, že dokonalá zmrzlina vzniká kombinací čerstvých surovin, spolehlivých strojů a cukrářského umění. V dubnu a v květnu pro vás firma CESK připravila specializovaný dvoudenní kurz profesionální výroby a zpracování zmrzliny podle konceptu GELATO PROFESSIONAL SCHOOL, kde si můžete stroje FRIGOMAT vyzkoušet v praxi. Kurz začíná tématem „Úspěšné otevření a provoz zmrzlinárny – tipy a výpočty“ a kon- čí praktickou částí „Výroba zmrzliny formou workshopu“.

Celý program kurzu najdete na stránkách www.cukrarsky-kurz.cz


Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /data/web/virtuals/309338/virtual/www/domains/svethg.cz/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175
error

Líbí se vám příspěvek? Pošlete jej dál :-)