Společenské setkání odborníků z gastra v Le Palais Art Hotel Prague

Je vždy příjemné potkat se s letitými přáteli a vyměnit si informace z horeca trhu. Začátkem tohoto roku proběhlo v elegantním prostředí hotelu Le Palais Art Hotel Prague první setkání tohoto druhu. Barmani, provozovatelé gastronomických a ubytovacích zařízení tak v průběhu večera posílili obchodní a přátelské vazby.

Iniciátorem setkání byl lektor České barmanské asociace (CBA), Karel Mayer, který ve spolupráci s Josefem Neufusem, ředitelem hotelu Le Palais Art Hotel Prague sezval odborníky z branže. „Byl jsem velmi mile překvapen hojnou účastí a příjemnou atmosférou, která během dne mezi účastníky panovala. Do budoucna bychom se chtěli v těchto prostorách setkávat častěji nad tématickými semináři, které bychom ušili na mírů pedagogům z našeho oboru,“ okomentoval průběh akce Karel Mayer. Během odpoledne proběhl odborný program, o který se postaral Goran Jozić s přípravou turecké kávy v džezvě a degustaci koňaků Rémy Martin řídil Michal Veselý. Karel Mayer namíchal v rámci vzpomínky na Bohumila Pavlíčka jeho známý koktejl ze slivovice – Moravského kohouta. Příjemný překvapením večera byly pamětní medaile, které pro přítomné nechal vyrobit František Holík, spoluzakladatel CBA.

Foto: Karel Mayer