Ghost kitchen jako jistota v krizi?

Jubilejní online webinář pořádaný společností RATIONAL je za rohem a 30.11.2022 se opět přihlásí. Tématem je opět fenomén ghost kitchen. Jsou bezpečným přístavem v nejistých dobách? V průběhu poslední několika měsíců jsme mohli zaznamenat změny v přístupu k rozvozu jídel a na trhu se objevili noví hráči a koncepty, kteří šlapu na paty současným lídrům. Tento fakt a nadcházející finanční krize, stejně jako post-pandemické dopady, vyvolaly spoustu otázek.

Pozvání přijali opět experti ve svém oboru, kteří se s účastníky podělí o své vize a koncepty. Budou diskutovat nad tématem role ghost kitchen v budoucnu a poradí, jak překonat bouřlivé a nejisté období. Na koho se můžete těšit? Prvním z hostů je Pete Cook, zakladatel a ředitel On-Trend Concepts. Pete je jedním z předních světových expertů na ghost kitchen a jeho společnost organizuje mezinárodní ghost kitchen akce a konference. Dalším hostem je Robert Emerson, přední analytik, investor a autor v gastronomii. Během 40 let dlouhé kariéry spolupracoval se společnostmi jako PepsiCo, Pizza Hut a Taco Bell. Posledním externím hostem je Brendon Kua, konzultant v oblasti gatronomie a stravování, který úspěšně vytvořil velkokapacitní kuchyně pro fakultní nemocnici s 1500 lůžky v Singapuru, pro kancelář Googlu v Kuala Lumpur, jejíž kuchyně servíruje 1200 jídel denně, nebo pro LinkedIn v Singapuru. Jako už tradičně svůj odborný názor přidá Stephan Leuschner, expert na ghost kitchen za společnosti RATIONAL.

Webinář se bude konat ve středu 30.11.2022 od 15:00. Webinář je zdarma a je vedený v anglickém jazyce. Registrace probíhá na těchto webových stránkách: rational-online.com

Foto: Rational